Вчора на Острожчині у Вельбівному унаслідок пожежі загинуло двоє чоловіків

13.04.2019 21:51   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Під час пожежі у приватному будинку рятувальники виявили тіла двох чоловіків 1962 і 1985 років народження.

Як повідомляють у ГУ ДСНС у Рівненській області, трагедія трапилася в селі Вельбівно Острозького району. Інформація про пожежу в одному зі житлових будинків Вельбівного надійшла до рятувальників у п’ятницю, 12 квітня, о 10:24. Для ліквідації займання на місце виклику спрямували бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Острога. Ще до приїзду надзвичайників місцеві самотужки почали гасити вогонь, який виник у кімнаті дерев’яного житлового будинку. У результаті дім розміром 6х10 м удалося врятувати. Вогнем знищено ліжко, матрац та пошкоджено підлогу на площі 3 м.кв.

На місці пожежі виявили тіла двох чоловіків. Як згодом установили, загиблими виявилися 34-річний власник помешкання та місцевий житель 1962 року народження.

null
 Фото ГУ ДСНС Рівненської області

До гасіння було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та 5 рятувальників. На місці пожежі працювала оперативна група Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Причину та збитки від пожежі встановлюють.

null
 Фото ГУ ДСНС Рівненської області



 

null
 Фото ГУ ДСНС Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews