На Рівненщині «євробляха» була розчавлена БТР-ом

14.04.2019 11:13   Автор : Вікторія Синиця
Джерело: Північ-інфо

Військова техніка у містечку Здолбунів, що на Рівненщині, мало не наробила біди. А саме дивом вдалося уникнути наїзду БТРа, у якого відмовили гальма, на жінку з дитиною.

Начальник прес-центру управління оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин повідомив, що аварія сталася вчора о 17.00 у Здолбунові.

«У військової техніки, яка рухалася в колоні, в супроводі автомобілів ВСП та патрульної поліції, на перехресті вулиць Коперника та Шкільна відмовили гальма. Щоб уникнути зіткнення з автомобілем, який рухався попереду та наїзду на жінку з дитиною та коляскою, водій бронетранспортера застосував ручне гальмо та виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з цивільним автомобілем».

Як зазначають військові, постраждалих в цій ДТП немає. Решта обставин з’ясовується. Відомо також, що БТП розчавив іномарку на «євробляхах».

За матеріалами http://piwnich.info


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Північ-інфо