Млинівщина: а земельну ділянку так і не поділили…

Що стало каменем спотикання для депутатів Млинівської районної ради

15.04.2019 22:45   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

На 28-ій сесії Млинівської районної ради з усіх питань порядку денного не проголосованим залишилося одне: про надання згоди на поділ земельної ділянки площею 1,6313 гектара, яка знаходиться у комунальній власності територіальних громад сіл, селища Млинівського району за адресою селище Млинів, вул. Степана Бандери, 18.

Відтак до земельного питання доведеться повернутися ще раз. Річ у тім, що йшлося про поділ земельної ділянки в мікрорайоні комунального некомерційного підприємства «Млинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Млинівської селищної ради, а також відділення екстреної медичної допомоги, адміністрація якого, власне, і звернулася до районної ради провести розподіл  ділянки у зв’язку з виробничою потребою.

Що, власне, стало каменем спотикання для депутатів?

Річ у тім, що на свої частки земельної ділянки претендують чотири господарі, в тому числі – два названі вище. Депутати пропонували  різні варіанти розв’язання цього  земельного клубка. Крім того, кілька важливих порад дав начальник відділу у Млинівському району Головного управління Держгеокадастру в Рівненській області Богдан Коваліцький.

Урешті, всі зійшлися на тому, що голова районної ради має звернутися до чотирьох претендентів на ділянку і з ними  визначитися з алгоритмом  подальших дій.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews