У Рівному відбулося змагання «Олімпійське лелеченя»

16.04.2019 07:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя» черговий раз зібрав найспортивніші команди Рівненщини. Традиційно його організатор – Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Ці змагання можна впевнено назвати одними із найпрестижніших та масових. Цьогоріч 11 найсильніших дитячих колективів Рівненщини  виборювали перепустку до всеукраїнського фіналу.

Місцем зустрічі для проведення командних батлів вже не вперше став НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів — спеціалізована спортивна школа» №26 м. Рівного. І це не випадково, адже спортивна база школи є однією з найкращих в області. До проведення змагань долучився комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та волонтери, студенти Рівненського державного гуманітарного університету, майбутні працівники сфери фізичного культури і спорту.

null

З вітальними словами до учасників змагань звернулись: начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський, директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук, майстер спорту України з плавання, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в м. Пекін 2008 р. Катерина Дікіджі, директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів — спеціалізована спортивна школа» №26 м. Рівне Володимир Дзюбак.

Традиційно до програми заходу входило три складових: спортивна, освітня та культурна. Спочатку діти презентували свою команду, демонструючи творчий підхід, хореографію, вокал, акробатичні трюки та багато іншого. Перемогу у цьому конкурсі виборола команда «Случеві лицарі» Прислуцького НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.- дошкільний навчальний заклад» Березнівського району.

null

Спортивний частина змагань складалась з комбінованої естафети, де учасники повинні були показати  не лише найкращий час, але й уміння вправно володіти  різноманітним спортивним інвентарем. А в «Олімпійській  вікторині» кожній команді потрібно було дати відповіді на понад сотню запитань спортивної тематики.  Більшість команд показали досить високий рівень  підготовки. Але беззаперечним лідером в спортивній та освітній складових змагань була команда «Екстрім» НВК «Колегіум» м. Рівне, яка і стала переможцем змагань у загальному заліку. Друге місце посіла команда «Адреналін» Вараської ЗОШ №3, а третє місце - команда «Соколята» Квасилівського НВК «Школа-ліцей» Рівненського району.

Всім переможцям та призерам були вручені дипломи, медалі, кубки, спортивний інвентар та література. Але навіть ті команди, яким не вдалося здобути призове місце отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне