У Клевані рятувальники провели День цивільного захисту

17.04.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

16 квітня рятувальниками 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області проведено День цивільного захисту на території КЗ Клеванська спеціальна ЗОШ – інтернат І – ІІ ст. смт. Клевань на прохання керівництва школи за адресою: смт. Клевань вул. Заводська, 3.null

Вогнеборці розповіли про правила поведінки у разі виникнення НС та пожежі, під час відпочинку в екосистемах, основні правила пожежної безпеки.

Також проведено показові дії з гасіння умовної пожежі пожежно-рятувальним підрозділом для юних школярів. Також було надано можливість кожній дитині спробувати себе у ролі ствольщика та газодимозахисника пожежно-рятувального відділення.

null

Дітей було ознайомлено з пожежно-рятувальним автомобілем, пожежно-технічним обладнанням, що знаходиться на ньому, захисним одягом та спорядженням, навчено правильному користуванню вогнегасником.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини