Студентів Млинівського коледжу полонила… сітка

17.04.2019 20:44   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Торік у День Збройних сил України у студентів Млинівського державного технолого-економічного коледжу побували голова міжрайонної об’єднаної спілки ветеранів АТО в Рівненській області Юрій Кірись та відомий в ріднокраїволонтер Любомир Волошин.

Після  відвертої розмови з ними  вихованці навчального закладу вирішили підтримати українських вояків. Не довго визначалися з фронтом робіт, а взялися плести маскувальні сітки: ініціативу виявили студенти першої групи першого курсу ветеринарного відділення – куратор групи  Ігор Копчик. У вільний від навчання час їм також допомагають студенти інших відділень і курсів.

null
Фото автора

До речі, матеріал для маскувальних сіток вихованцям коледжу постачає млинівчанка Ірина Шалова, родина якої вже кілька років плете маскувальні сітки для української армії. Незабаром близько півсотні метрів сітки від студентів коледжу доправить на фронт Любомир Волошин: він знає коли, куди і скільки…


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews