Круті спікери навчать азам бізнесу молодих людей віком від 14 до 25 років - всі на форум «Start it»

19.04.2019 12:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Якщо тобі 14 - ти вже не дитина, а «молодь» і ти здатний започаткувати власний бізнес, переконані молоді організатори форуму «Start it», який відбудеться у суботу 20 квітня у Garden Hаll, по вул. Митрополита Андрея Шептицького, 30.

Роман Калушка, співорганізатор форуму «Start it», наголошує - спікерам форуму є про що розказати:

null

Іван Омелян, тренер та керівник регіонального напряму Реанімаційного Пакету Реформ (РПР). Засновник ГО "Файне місто" та ГО "Освітньо-аналітичний Центр розвитку громад". Громадський діяч з десятирічним стажем, дев'ять з яких Іван практикує соціальним тренером та займається розвитком громадських лідерів та громадських організацій по всій країні. Окрім того Іван має за плечима великий досвід організації освітніх проектів. Серед них - Школа молодого політика (Харків), Школа громадської активності (Тернопіль), Школа молодого реформатора (Тернопіль), "Майстерня майбутнього" (Україна-Німеччина), Відкритий Університет Реформ (Київ). Зараз Іван займається поширенням досвіду РПР в розбудові коаліції для регіональних громадських організацій.

Олесь Зіньків, супер-пупер позитивний блогер, але саме на цьому форумі він розкаже не лише про те, як стати популярним, але і про життя за кадром та важливість соціальних мереж в бізнесі.

null

Олег Плавуцький - Digital-маркетолог та підприємець, основний проект - digital агенція "LeadLoud" , В минулому маркетолог в Prom.ua. Олег надасть максимальну кількість практичної інформації про те , як просувати свій проект в Інтернеті і отримати перших клієнтів вже через тиждень.

null

"Також в нас буде крутий спікер, Орест Зуб, - розказує Роман, - онлайн-підприємець, мандрівник, блогер, письменник. Він веде блог про подорожі, саморозвиток і онлайн бізнес. Заробляє дистанційно і допомагає це робити іншим, подорожуючи при цьому по 200+ днів у році. На форумі Орест навчить учасників керувати часом, адже розкаже про тайм-менеджмент."

Олег Бунт, співорганізатор форуму «Start it»: «Наш форум розрахований на один день, але усе, про що буде іти мова  спрямовано на сферу підприємницької діяльності. Ми запланували різні події - лекції, інтерв‘ю та живе спілкування з людьми, які повірили в свої сили в молодому віці і почали щось робити. Надіємось, що наш форум змотивує молодь, дасть їм початкові знання для того, щоб почати розвивати свій бізнес, або покращити його ще у молодому віці. Так, на наш погляд, це люди від 14 до 25 років. Сучасність дає багато можливостей і часто молоді люди у віці 14 років роблять відкриття, налагоджують бізнес в Інтернеті, наприклад.»

Натхнення та ідеї для власного бізнесу - такою буде подія «Start it», потужна платформа нових знайомств, корисної інформації та досвіду інших.

Організатори форуму - молоді люди, середній вік 18 років, але ця команда вже з великим досвідом - Олег Бунт, Олег Галяс, Вікторія Карчевська, Сергій Кульчицький.

null

Вікторія Карчевська, співорганізатор форуму «Start it»: ""Youth opinion" – це громадська ініціатива,яка займається поширенням неформальної освіти для підлітків. Окрім того,що ми розказуємо молоді про вже існуючі програми. Ми й самі створюємо їх. Позаду нас близько п'яти створених проектів, десятки відвіданих тренінгів та безліч задоволених учасників."

Сергій Кульчицький, співорганізатор форуму «Start it»: "Робимо з проблем можливості - так працює наша команда".

Олег Галяс, співорганізатор форуму «Start it»: "Організація проекту розпочалась десь на початку березня, наразі у нас є 350 заявок. Ми організовуємо форум разом з івент-компанією "Eventone". Дуже вдячні нашим партнерам, а саме: Ltd Margo, студії поліграфії "Zaza print", фабриці емоцій OGOGO, нашому технічному партнеру "Бастер", "Mobifix", "BSB studio", "Літра літа" та "Еко сервісу"".

null

Фото: Роман Калушка


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews