До уваги водіїв: Відсьогодні через «Горбатий міст» можна проїхати лише однією смугою руху

19.04.2019 16:43   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

З 18 до 23 квітня частково перекрили рух на вулиці Замонастирській, так званому "Горбатому мості". По черзі перекриватимуть різні смуги руху.

Спочатку буде перекрита та смуга руху на мості, якою водії курсують від проспекту Степана Бандери в напрямку вул. Микулинецької. Під час проведення ремонту водіям доведеться від просп. Степана Бандери проїжджати вулицею Татарською, далі лише через вулицю Глибоку тавулицю Дівочу, не заїжджаючи на міст. Через міст їхати зможуть лише ті транспортні засоби, що курсують від вулиці Микулинецької і вул. Князя Острозького (так званої «Рогатки»), далі необхідно буде повернути на вулицю Дівочу або на вулицю Глибоку». Під час проведення поточного ремонту шляхопроводу, працівники ТОВ «Тернопільмостобуд» заплановали замінять два аварійних деформаційних шви. Оскільки під мостом проходить колія, роботи з ліквідації аварійності проводитимуться виключно у денну пору доби.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1