Погода в Україні на вихідні, 20 і 21 квітня

19.04.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде суха погода. У неділю в західних областях і в Криму висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі становитиме -1...+9 градусів, удень +7...+20. Вітер змінних напрямків, переважно північно-західний, північний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-7 м/с.

У північних областях - мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +1 до +7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +12...+15. Вітер північний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно суха погода. Вночі від +1 до +7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +10...+14. Вітер північно-східний, східний і північний, 3-9 м/с.

У Криму - переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua на півострові в суботу в Сімферополі, Севастополі, Феодосії, Керчі, Ялті, Євпаторії можливий невеликий дощ. У Красноперекопську - без опадів. У неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +1...+7 градусів, удень - до +7...+ 12. Вітер північно-східних, східних і північних напрямків, 1-8 м/с.

У східних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні - без опадів. Температура вночі -1...+6 градусів. Денна температура повітря складе +10...+12 градусів. Вітер східних, північно-східних, південно-східних і північних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні переважно суха погода, в неділю можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до -3...+9 градусів, удень +8 ... + 20. Вітер північний, східний, північно-західний, південно-східний та північно-східний, 1-7 м/с.

У Карпатах - мінлива хмарність. У суботу і в неділю - без опадів. Температура повітря вночі від 0 до +5, удень - від +15 до +17 градусів. Вітер північний, північно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +1...+6 градусів, удень +10...+15. Вітер північно-східних, східних, південно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews