На Острожчині рятувальники продовжують відпрацьовувати документи оперативного реагування

21.04.2019 08:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

19 квітня рятувальниками 17-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з Острозьким МРС було проведено відпрацювання документів оперативного реагування на спортивно-технічний клуб Острозької ОРО ТСОУ по пр. Незалежності, 162.

null

З метою успішного виконання основного оперативного завдання на надзвичайних ситуаціях, подіях, пожежах, персонал оперативно-рятувальної служби цивільного захисту повинен завжди перебувати у постійній оперативній готовності, мати високий рівень теоретичних знань та практичних навичок щодо ліквідації надзвичайних ситуацій, подій та пожеж.

null

В ході відпрацювання було проведено перевірку наявності планів евакуації та їх достовірність, належне утримання шляхів евакуації. Також рятувальники звернули увагу на дотримання вимог нормативних документів у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки відповідальними посадовими особами об’єкта та відпрацювали проведення оперативних дій аварійно-рятувальних підрозділів з ліквідації надзвичайних ситуацій та пожеж у разі їх виникнення.

null

По завершенню відпрацювання з працівниками закладу було проведено інструктаж з правил пожежної безпеки та правил дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів і роздано листівки.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини