З Прикарпаття видворили колишнього студента з Камеруну

21.04.2019 12:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Фіртка

За позовом УДМС України в Івано-Франківській області адміністративний суд прийняв рішення про примусове видворення з України 32-річного громадянина Республіки Камерун з забороною на в’їзд на 5 років.

Про це повідомляють в УДМС України в Івано-Франківській області, пише - Фіртка.

Із залу суду працівники міграційної служби супроводили чоловіка до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Особу громадянина африканської республіки ще належить встановити і підтвердити наявну інформацію, оскільки чоловік проживав в Україні без документів.

Як з’ясовано, свого часу він навчався в одному з вузів в Івано-Франківську, проте закинув заняття і був відрахований.

За останній час в рамках здійснення спеціальних профілактичних заходів в Івано-Франківській області виявлено 43 іноземців-нелегалів, кожний четвертий з яких видворений чи видворятиметься у примусовому порядку.

За наслідками проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» на території Прикарпаття виявлено 123 порушників законодавства про правовий статус іноземців.

За вчинення адміністративних правопорушень громадяни-іноземці сплатили штрафів на загальну суму майже 150 тисяч гривень, які надійшли до державного бюджету.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка