Як проходять вибори на Рівненщині?

21.04.2019 18:40   Автор : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

21 квітня із початку голосування під  час другого туру президентських виборів станом на 16.00 зареєстровано 13 подій, пов’язаних із виборами Президента.

О 08:03 надійшло повідомлення жінки, що вона перебуває на лікуванні в медзакладі та, з її слів, не надають можливості проголосувати.

О 08:43 надійшло повідомлення, що за місцем проживання надійшло запрошення на ім’я заявника, який не прописаний в даному будинку.

null
 Фото з сайту нацполіції Рівненщини

О 09:08 надійшло повідомлення, що на вулиці Степана Бандери обласного центру висить агітаційна продукція.

О 09:41 надійшло повідомлення рівнянки, що на вулиці Литовська в приміщенні ЗОШ № 1 їй не дозволили проголосувати по закордонному паспорту. 

О 10:10 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Степана Бандери поблизу мосту висить реклама, пов'язана з виборами.

О 10:33 надійшло повідомлення невідомого, що у селі Нобель Зарічненського району у приміщенні місцевої виборчої дільниці, на його думку, невстановлена особа вкинула до урни велику кількість бюлетенів за одного із кандидатів. Телефон заявника вимкнений.

Об 11:05 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці ЗОШ №4 у місті Здолбунів на вхідних дверях висіла абетка з зображенням одного з кандидатів. 
 

Об 11:49 надійшло повідомлення, що поблизу села Бармаки Рівненського району висять білборди, на яких розміщені політична агітація.

Об 11:57 до поліції повідомили, що члени дільничної виборчої комісії № 975, що на вулиці Гагаріна обласного центру зіпсували бюлетень.

null
 Фото з сайту нацполіції Рівненщини

О 12:02 надійшло повідомлення 33-річної жінки, що на вулиці Дубенська, 64 до неї звернулась медична сестра про дозвіл керівника медзакладу піти на виборчі дільниці та проголосувати особам, які перебувають на лікуванні.

О 12:55 надійшло повідомлення, що члени дільничної виборчої комісії № 880, що у місті Дубно, затримали чоловіка, який намагався винести бюлетень за територію дільниці.

О 14:10 надійшло повідомлення, що в запрошенні на вибори жителя Дубровицького району незрозуміло вказано адресу виборчої дільниці у селі Зелень.

null
 Фото з сайту нацполіції Рівненщини

О 15.40 надійшов рапорт поліцейського Рівненського районного відділення про виявлену під час моніторингу інтернет-мережі публікацію щодо члена ДВК, який прийшов в стані алкогольного сп’яніння на дільницю в селі Грушвиця Друга.

Два повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж двох годин отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 14.00 зареєстровано 11 подій, що стосуються виборчого процесу.

Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок на виборчих дільницях. 

Джерело: офіційний сайт Національної поліції https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews