Рівненщина серед п'яти областей, де Порошенко отримав найбільше голосів

22.04.2019 13:16   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: prm.ua

Стало відомо про області, де найбільше набрав голосів чинний президент Петро Порошенко. 

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Так, за даними ЦВК станом на 03:58опрацьовано 60.89% протоколів. Найбільше за Петра Порошенка проголосували на Львівщині - 64.50% виборців. Другою областю, де чинний глава держава набрав найбільше голосів, стала Тернопільщина - 46.10%  виборців. Трійку лідерів закриває Івано-Франківська область з результатом в 44.20% голосів виборців.

Четверте місце дісталось Рівненщині, отримавши результат - 37.80%.

Замикає пятірку місто Київ з показниками в 36.79% голосів виборців.

Нагадаємо, минулого разу, у першому турі виборів президента екзит-поли продемонстрували чітку картину голосування. Так, 31 березня екзит-пол "Прямого" та центр Socis оприлюднили результати опитування в ході першого туру виборів президента України. Соціологічне опитування на виході з виборчих дільниць дало на той момент такі результати: Володимир Зеленський - 29,2%; Петро Порошенко - 19,2%; Юлія Тимошенко - 13,7%; Юрій Бойко - 9,2%; Анатолій Гриценко - 7,9%. Фонд "Демократичні ініціативи ім. І.Кучеріва" оприлюднив результати опитування в ході першого турувиборів президента України. Згідно з даними фонду, картина опитування виглядає наступним чином: Володимир Зеленський - 30,4%; Петро Порошенко - 17,8%; Юлія Тимошенко - 14,2%; Юрій Бойко - 9,8%; Анатолій Гриценко - 7,1%.

За матеріалами https://prm.ua 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: prm.ua