У Тернополі змагалися кращі музиканти України (Відео)

22.04.2019 16:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Пані Анжела не приховує емоцій, адже сьогодні дитячий колектив “Зоринка”, яким вона керує, виграв гран-прі міжнародного міжконфесійного фестивалю “Я там, де є благословення”.

Це вже 30-та відзнака колективу на високому рівні. Жінка розповідає, цього року до Тернополя приїхали колективи з різних куточків України та світу, тому отримати перемогу в такій боротьбі в рази приємніше. Повідомляє Т1 Новини.

Оцінювало конкурсантів журі, до складу якого увійшли кращі музиканти та викладачі з різних куточків України.

Пан Мстислав Юрченко вже декілька років приїжджає на конкурс з Києва. Експерт каже, дискусії між членами журі були, але головного переможця обрали одноголосно. Справжнім улюбленцем публіки став колектив з Грузії. Вони вже вдруге приїжджають до Тернополя. Минулого року привезли додому в Батумі гран-прі фестивалю, цього ж року вибороли третє місце. Та чоловіки не розчаровуються, адже куди важливішими для них є емоції та нові знайомства. А факт про те, що Грузія співоча нація підтверджують на власному прикладі.

Нагадаємо, фестиваль “Я там, де є благословення” вже у восьме проходить в Тернополі. Цього року в конкурсі взяло участь майже сто учасників.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1