Масштабні ремонтні роботи цьогоріч проведуть у Тернопільській міській територіальній громаді

23.04.2019 16:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Понад 60 дворів та міжквартальних проїздів, близько 13 тротуарів та 8 спортивних майданчиків, – такі плани ремонтів цього року у Тернопільській міській територіальній громаді. Крім того, облаштують шість зупинок громадського транспорту, сім об’єктів благоустрою. Деякі прибудинкові території, ремонт яких почали минулого року, цього місяця вдалось завершити, до таких належить і вулиця Нечая, 29. Повідомляє Т1 Новини:

Мешканці 29 будинку вулиці Нечая розповідають: на ремонт прибудинкової території чекали багато років. Сьогодні подвір’я цього будинку виглядає зовсім по-іншому. Пішохідну доріжку та дорогу почали ремонтувати ще минулого року. Цьогоріч облаштували й дитячий майданчик.

Крім доріг та прибудинкових територій у місті ремонтують тротуари. Зокрема роботи тривають на вулицях Соломії Крушельницької – від двоаркового мосту до вулиці Чехова, також на вулиці Спортивній від 29 будинку проспекту Злуки до заїзду на територію дитсадку № 31.

Не лише у Тернополі, а у восьми селах Тернопільської міської територіальної громади тривають ремонти. Зокрема, облаштовують зупинки громадського транспорту, вуличне освітлення, встановлюють контейнерні майданчики.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1