На Рівненщині проводжають на строкову військову службу понад сто юнаків

25.04.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Урочистості з нагоди відправки першої команди строковиків у рамках призовної кампанії «Весна-2019» проходять на збірному пункті Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Привітати хлопців прийшли батьки, представники обласної державної адміністрації, Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, представники військових частин.

null

Військовий комісар Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Валентин Ревко розповів усім, що хлопці проходитимуть службу в належних умовах та не залучатимуться до виконання бойових завдань в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Відразу після урочистостей, новобранці відправляться у навчальні центри ЗСУ до Львівської та Київської областей. Далі, після початкової підготовки та здобуття військово-облікової спеціальності всі вони будуть направлені для подальшого  проходження служби у різні військові частини Збройних сил України.

null

За матеріалами прес-служби РОДА.

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews