Апостол розповів, хто може очолити Тернопільщину

26.04.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол дав відповідь на питання, яке цікавить багатьох.

На своїй сторінці у фейбуці Апостол розповів, хто може стати головою Тернопільської облдержадміністрації після відставки Степана Барни.

«Вважаю, що область повинна очолити людина із команди новообраного президента . На кону надзвичайно велика довіра і ще більша відповідальність. Очільником повинен бути не популіст, а досвідчений, з прекрасною освітою, бажано європейською, професіональний менеджер. Він повинен не стрічки перерізати на відкритті соціальних проектів і об’єктів, побудованих за кошти платників податків, приписуючи собі заслуги, а створювати робочі місця, захищати малий і середній бізнес, шукати, пропонувати, створювати умови і захищати інвестора, не віддавати тернопільську землю в оренду Бог знає яким олігархам і латифундистам, які мінімізують податки і область щорічно втрачає сотні мільйонів гривень, а сприяти і допомогти розвиватися місцевим фермерам і сімейним господарствам», – написав він.

На думку Михайла Апостола, цей керівник повинен мати політичну волю зібрати команду професійних однодумців, «а не кумів, однокласників ,родичів, бізнесових партнерів».

«Кандидат не повинен мати жодного бізнесу і на час виконання своїх повноважень забути в своїй риториці такі терміни у своїх публічних виступах: «Дякуємо президентові за те, що…» Дякувати чи критикувати має суспільство», – додав він.

Апостол наголосив, що не належить до команди новообраного президента, тому його «працевлаштуванням» не потрібно надто перейматися.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос