На Львівщині затримали рецидивіста, який скоїв 18 крадіжок

27.04.2019 00:17   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Lemberg News

Зловмисник привласнив собі чотирнадцять велосипедів, майно із трьох квартир та складу.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

У Бродівське відділення поліції за допомогою звернувся 33-річний житель райцентру, котрий повідомив, що з під’їзду будинку на вулиці Залізничній було викрадено його велосипед вартістю близько п’ятнадцяти тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Lemberg News.

Того ж дня про крадіжку велосипеда заявив ще один 60-річний місцевий мешканець. Заподіяні йому збитки склали майже чотири тисячі гривень.

Поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до скоєння крадіжок  – раніше судимого 33-річного жителя міста Броди. Речові докази у нього вилучено. Як з’ясувалося, чоловік причетний до викрадення  щонайменше чотирнадцяти велосипедів, майна з трьох помешкань та складського приміщення.

Відкрито кримінальні провадження за ч.2,3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває. Проводиться перевірка щодо причетності зловмисника до скоєння інших злочинів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Lemberg News