Тернопільський гурт «Скай» презентував кліп «Wonderwall», присвячений Чорнобильській трагедії

27.04.2019 23:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Гурт «Скай» в ефірі  ранкового шоу «Сніданок  з 1+1» презентував новий кліп «Wonderwall». Саундтрек був написаний спеціально для короткометражного фільму про Чорнобильську трагедію Олександра Денисенка «Wonderwall». Цей фільм знімали у Чорнобилі, його мета – показати, що зона відчуження – також може бути сонячною і красивою. В основі стрічки історія хлопця, який стратив свою кохану через радіаційне опромінення.

Тернополянин Олег Собчук – лідер гурту «Скай», розповів про новий кліп:

«Ідеолог цієї відеороботи – Олександр Денисенко, ми записали пісню «Захотів» в попередньому нашому альбомі «Нове життя» і Олександр Денисенко запропонував зробити таку роботу, і навіть більше, запропонував зробити англомовну версію на цю відео роботу і показати світу. Ось протягом 2 років це все і робилося», - каже співак.

Олег Собчук розповідає, Чорнобильська трагедія болить його так само, як кожного українця. Співак пригадує, що коли на атомній електростанції сталася аварія – йому було 6 років і він разом з рідними був у той час на параді. Уже пізніше зрозумів, наскільки серйозною і страшною була ця катастрофа. Тому він охоче погодився на пропозицію Олександра Денисенка.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews