Стали відомі нові факти вбивства в Тернополі майстра тату Тетяни Подвашецької

28.04.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: korektno.com.ua

У цьому злочині підозрюють Андрія Горбатюка, 26-річного хлопця з рогами, вампірськими іклами, роздвоєним язиком і чорними білками очей.

 

Одну з можливих версій вбивства озвучив “Фактам” начальник прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Сергій Крета.

За його словами, підозрюваний у вбивстві в той вечір сидів у Тетяни на кухні, чистив картоплю й скаржився на те, що мама змушує його лікуватися від наркозалежності в реабілітаційних центрах.

Казав, як йому там було погано, як його ображали. Тим часом Таня вийшла в коридор перевірити, чи добре зачинені вхідні двері. Зачинила її та защепнула замок. Почувши клацання, підозрюваний подумав, що його мама, яка у всьому його контролювала, надіслала когось до Тані по нього. Молодий чоловік роздратувався, вискочив у коридор з ножем і накинувся на того, хто там стояв. А це була власниця квартири. Можливо, в той момент він перебував під дією психотропних речовин, які вживав, – розповіли в поліції.

Потім хлопець нібито вискочив з квартири, зачинив за собою двері й побіг додому. Там переодягнувся, взяв кілька сотень доларів, зізнався матері, що вбив Тетяну Подвашецьку — і зник. Наступного дня поліція затримала його у Львові. А понівечене тіло Тетяни вранці знайшла подруга її матері.

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: korektno.com.ua