БК «Рівне» на виїзді обмінявся перемогами з БК «Маріуполь»

28.04.2019 08:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” продовжує чергувати перемоги та поразки у фінальній частині вищої ліги Чемпіонату України. Як і в двох попередніх спарених турах з “НІКО-Баскет” та БК “Кривий Ріг”, у виїних поєдинках проти БК “Маріуполь”, рівняни не змогли здобути стовідсотковий результат.

У першій грі команди показали надрезультативний баскетбол, але господарі майданчику з сьомої хвилини матчу, як захопили лідерство, так і не віддали його до кінця матчу. В підсумку перемога господарів 107:95.

Найрезультативнішим в складі БК “Рівне” став Ілля Нємцу – 22 очки та 7 результативних передач, Назарій Кісільчук додав 21 очко та 7 підбирань, 14 пунктів у Валерія Анісімова, а у Євгена Коровякова 12 очок та 8 підбирань, 10 очок на рахунку Олександра Шепелева.

В повторній грі господарі також вдало розпочали матч, і вже в першій чверті зуміли відірватися від рівнян на 10 очок, але цього разу, підопічні Михайла Переверзія зуміли переломити хід матчу, і дуже швидко зламали опір маріупольських баскетболістів. БК “Рівне” здобув більш ніж переконливий реванш за поразку напередодні 96:69.

Найрезультативнішим в команді став Євген Коровяков 20 очок, Валерій Анісімов – 19, Назарій Кісільчук – 18, Ілля Нємцу – 17 очок та 9 підборів.

Щодо інших матчів, то “НІКО-Баскет” двічі обіграв головного конкурента БК “Рівне”, і, вже майже точно, нашого суперника у півфіналі, БК “Тернопіль”. Нажаль, це не допомогло рівнянам покращити своє турнірне становище та піднятися на другу сходинку, яка дає право переваги власного поля у плей-офф. Команда як і раніше третя. Хоча, рівняни ще таки мають шанс завершити фінальний раунд на другій позиції.

За матеріалами БК "Рівне".


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews