Ні городів, ні плотів, ні подвір’я: на Тернопіллі оговтуються від негоди (Фото, Відео)

30.04.2019 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

На вихідних на Тернопільщині вирувала негода: дощ, гроза, град та сильний вітер. Вода підтопила будинки, городи та позносила огорожі, - пише Терен.

Читайте також

Дороги на Бережанщині перетворились у болотяні ріки (Відео)

За попередньою інформацією, підтопило 34 домогосподарства у Бережанському, Козівському, Підгаєцькому районах. Також у всіх цих населених пунктах вода знищила городи. Через сильний вітер в районах також повалило дерева. Внаслідок опадів у Зборівському районі замулило місцеву дорогу, а для того, щоб відновити проїзд, планують залучити спецтехніку, пише голова Тернопільської ОДА. 

У соцмережах жителі різних районів поширюють відео та фото того, як вирувала негода та які наслідки залишила після себе.

– Ті, що нижче живуть , то ситуація плачевна… ні городів, ні плотів, ні подвір’я … всьо в намулах, в хатах , в підвалах вода, – пише жителька села Урмань Бережанського району Ольга Кулик.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен