П’ять ДТП за один лиш день 29 квітня в одному Володимирецькому районі

30.04.2019 17:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

За минулу добу 29 квітня в одному лише Володимирецькому районі Рівненської сталося п'ять ДТП. Окрім мотоциклістів, які постраждали у Володимирці та селі Нетреба (див. інформацію окремо) дорожні пригоди сталися і у селах Озерці, Городець та Полиці.

Так у селі Озерці близько 13 години водій мотоцикла «Kinlon», 21-річний місцевий житель на вулиці Центральна не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням та в'їхав у придорожнє дерево. Хлопця із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

У селі Городець на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», близько 13-ї години 65-річний водій автомобіля «Лада Калина» не впорався із керуванням і з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП забої живота та грудної клітки отримала пасажирка авто, 59-річна дружина водія. 

У селі Полиці близько 15 години на автодорозі «Київ-Чоп» зіткнулися два автомобілі «Audi 80» та «Volkswagen т4».  Внаслідок ДТП травмувалася 25-річна місцева жителька. Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews