Провідна газета США рекомендує відвідати Львів

01.05.2019 23:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 032.ua

Провідна американська газета «The Washington Post» опублікувала матеріал під назвою «Вперед на захід ‒ до Львова», де рекомендувала місто як обов’язкову локацію для відвідин в Україні.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради, пише - 032.ua.

Серед основних переваг Львова автор виділяє доступність, настроєвість та чудове співвідношення ціна-якість.

«Це вишукане місто виглядає як традиційна європейська дестинація, довершена брукованими вуличками, фестивалями класичної музики та гучними літературними святкуваннями», ‒ пише автор.

Він, зокрема, рекомендує відвідати «серце» міста ‒ площу Ринок, щоб «помилуватися барвистими будівлями, кафе, крамничками та ресторанами». Обов’язково радить відвідати місцеві заклади громадського харчування, особливо ‒ кав’ярні, адже саме львів’янин був першим, хто винайшов особливий рецепт кави, відомої тепер як «віденська». Кав’ярня-тезка заснованої ним кав’ярні у Відні ‒ «Під синьою фляжкою» ‒  працює нині й у Львові.

Ще одним «інстаграмним» місцем журналіст назвав «книжковий ринок під відкритим небом біля статуї першого українського друкаря Івана Федорова».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua