Ресторан для святкування ювілею - критерії вибору

02.05.2019 21:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews
nullВажливі події в житті - чудовий привід запросити на вечірку справжніх друзів і родину. Такі зустрічі нагадують про те, що ви маєте підтримку, і наповнюють силою і теплом. Святкування дня народження і, особливо, ювілею вимагає відповідального підходу до організації бенкету. Частування гостей, вибір зали, розташування ресторану повинні відповідати значущості події.

Не бажаєте витрачати час на самостійні приготування? Скористайтеся послугами фахівців. Кращим вибором для святкування ювілею стане сімейний ресторан з вишуканими стравами і напоями, просторою і комфортною бенкетною залою, вишуканим дизайном і зручним розташуванням. Якому закладу віддати перевагу?

Jan Amor: ресторан високої кухні для справжніх гурманів

Тут створені ідеальні умови для святкування ювілею, заручин та інших сімейних свят. Бенкетна зала розрахована на 30 осіб, є кімната на 8 осіб. Заклад не прагне до отримання прибутків за рахунок збільшення чисельності клієнтів.  Ресторан високої кухні зосереджений на якості. Цільова аудиторія Jan Amor - гості, що очікують бездоганного сервісу.

Заклад спеціалізується на європейській кухні. В меню ресторану переважають страви середземноморського регіону. Найвідоміші рецепти з бездоганними поєднаннями інгредієнтів і пропорціями кухарі готують у повній відповідності до світових стандартів. Але значна частина пропозицій - авторські страви з унікальним смаком.

Варті особливої уваги морепродукти. Свіжі та якісні інгредієнти, вміння приготувати екзотичні страви - велика рідкість в Україні. Кухарі Jan Amor досягли в цьому напрямку бездоганної майстерності. Винна карта ресторану відповідає найвищим вимогам. Ви отримаєте можливість почастувати гостей спиртними напоями елітних сортів. Сомельє ресторану допоможуть обрати кращі вина до меню з морепродуктів, м’яса, закусок і десертів.

Ян Амор: вишуканий ресторан в Тернополіnull

Заклад розташований в центрі Тернополя. Інтер’єр в середземноморському стилі створює атмосферу затишку і стриманої шляхетності. Приємні кольори, зручні меблі, елегантний декор. Цей ресторан в Тернополі обирають люди з вишуканим смаком, що вміють цінувати справжню якість, внутрішнє наповнення і гармонію.

Тут щиро раді кожному клієнту. Співробітники Ян Амор враховують всі побажання гостей і намагаються задовольнити будь-які смаки. Доброзичливий сервіс вагома перевага ресторану. Тернополяни залюбки рекомендують цей заклад своїм знайомим і гостям міста.

Прийнято вважати, що смачна їжа, елітні напої і відпочинок в затишному просторі не можуть коштувати дешево. Jan Amor руйнує цей стереотип. Тут досить демократичні ціни. Скористайтесь чудовою можливістю відсвяткувати ювілей без відчутних витрат з сімейного бюджету.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews