Мер Львова матиме п'ятого заступника

03.05.2019 19:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Репортер

Міський голова Львова, очільник політичної партії «Самопоміч» Андрій Садовий отримає ще одного – п’ятого заступника, який відповідатиме за безпеку міста. Відповідні зміни до структури міської ради затвердили на останній сесії ЛМР, пише - Репортер.

Згідно із документом, у Львівській міськраді створять нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста, який займатиметься питаннями, що належать заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства. Це повноваження департаменту з питань поводження з відходами; повноваження управління безпеки міста; повноваження управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

На необхідності прийняття цієї ухвали наполягав сам міський голова Львова Андрій Садовий, який пояснив, що заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства має багато обов’язків, які потрібно розділити.

Нову посаду введуть до 1 червня цього року, на місяць раніше, ніж планувати спочатку.

Зараз Андрій Садовий має чотирьох заступників: Сергій Бабак – заступник з питань ЖКГ, Геннадій Васьків поєднує функції заступника міського голови з фінансово-економічних питань та в.о. заступника міського голови з містобудування, Андрій Москаленко – заступник міського голови з питань розвитку, Галин Слічна – в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань.

Нагадаємо, востаннє Садовому призначали заступників у 2017 році. Тоді новими заступниками мера Львова стали згадані вище Бабак та Васьків.

До слова, в квітні ц. р. загальну чисельність працівників Львівської міської ради збільшили з 1702 до 1762 осіб.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер