У Рівному через підгорання їжі мало не спалахнула квартира (Фото)

05.05.2019 07:16   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

популярне


У Рівному через підгорання їжі на плиті мало не загинула власниця квартири та ледве не трапилася пожежа.

4 травня о 22:04 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про сильне задимлення у дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою: м. Рівне, вул. Соборна. На місце події негайно було направлено два чергових відділення вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області. 

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники з’ясували, що у двокімнатній квартирі на другому поверсі, яка була вщент заповнена димом, трапилося підгорання їжі на газовій плиті. Рятувальники негайно відключили газову плитку та повідчиняли вікна у квартирі для провітрювання помешкання. 

На балконі вогнеборці виявили власницю квартири 1970 року народження. Жінка перебувала у незовсім адекватному стані і що трапилося не змогла чітка пояснити. Жодних ушкоджень чи травмувань власниця не отримала. Для з’ясування всіх обставин виникнення підгорання із подальшим задимленням на місце події залишився встановлювати дільничний офіцер поліції.

Головне управління ДСНС Рівненщини вкотре нагадує населенню бути обережними та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Пильно слідкуйте за процесом приготування їжі, адже в будь-яку мить вашої відсутності може статися вибух чи пожежа. Найменша неуважність може бути причиною великої біди. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.

За матеріалами ГУ ДСНС у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews