Додайте смаку до життя, або літературні душевні рецепти Ірини Мацко

07.05.2019 11:13   Опубліковано : Вікторія Дайвер
Джерело: TeNews

Життя складне, але чудове!

Життя швидкоплинне, але безцінне!

Є в житті щасливі миттєвості, радісні емоції (з них і складається щастя життя), але трапляються і несприятливі події, негаразди.

Є дні, які ще б раз прожити –

Це дорогі для серця миті.

А є такі, котрі б забути,

І що було - більш не відчути.

Не кожен день солодкий…часом гірко на душі…Та важливо не здаватися в полон сумним буденним думкам, прикрощам, щоб не втратити смаку  життя. Навпаки, треба додати… ласощів, приправ, прянощів та спецій! Саме так рекомендує Тернопільська письменниця Ірина Мацко та пропонує літературні душевні рецепти. Її збірки "Імбир для душі ", "Мигдаль для серця", "Шпинат для мізків" треба вживати/читати, щоб забезпечувати свій організм повноцінним комплексом думок та емоцій. Замальовки та новели мають свою порцію, поживність, секрет. В  описаних переживаннях та ситуаціях читач обов’язково знайде близькі та знайомі для себе, отримає оптимістичні поради та натхнення. З впевненістю можу назвати ці книжечки  «Смачна аптечка для душі»

3 травня  в рамках Мистецького фестивалю «Ї» відбулась презентація четвертої книги з цієї серії "Родзинки радості". І вже незабаром вийде друком книга, що міститиме усі ці душевні рецепти  разом. Буде  чудово, якщо вона поселиться на книжковій полиці у Вас.

Додайте смаку до свого життя !

Життю радійте!

Любіть та мрійте!

Читайте цікаві «поживні» книги!!!

Вікторія Дайвер


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews