У Тернопільському гарнізоні учасники ООС завітали до ветеранів Другої світової війни

08.05.2019 18:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Військовослужбовці Тернопільського гарнізону 8 травня, у День пам’яті і примирення, відвідали ветеранів Другої світової війни, які через свій поважний вік або хворобу вже не в силі прийти на місцевий Пагорб Слави, де відбувалися урочисті заходи та зустрітися зі своїми бойовими побратимами. За дорученням командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-лейтенанта Олександра Павлюка до героїв-визволителів завіти представники Тернопільського обласного військового комісаріату, які привітали ветеранів з прийдешнім днем Перемоги над нацизмом, побажали їм міцного здоров'я та вручили подарунки.

Учасник ООС не території Луганської та Донецької областей, заступник Тернопільського обласного військового комісара з морально-психологічного забезпечення майор Олег Новіков, нагадав ветеранам, що вони завжди можуть звертатися у військкомат за допомогою.

– Ми схиляємо голови перед пам'яттю мужніх синів і доньок нашої Вітчизни, які віддали своє життя за священну справу захисту рідної землі. Ми шануємо ветеранів війни та праці, які здобули для нас Перемогу, – зазначив майор Олег Новіков.

Офіцер також наголосив, що військовий комісаріат готовий розподілити путівки ветеранам Другої світової війни для санаторно-курортного лікування в санаторіях Міноборони та закупити, у межах виділених асигнувань, путівки в інші санаторії й лікувально-профілактичні заклади України.

null

 

null

 

null
 
Василь Лабай

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews