Львівські митники вилучили велику партію одягу та взуття

Справи скерують до суду.

09.05.2019 00:19   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ПРОЗАХІД

Понад 180 пар взуття та майже 300 шт. одягу громадяни України намагались ввезти в Україну з порушенням митних правил. Так сьогодні зранку у пункт пропуску «Шегині – Медика» прибули три мікроавтобуси під керуванням громадян України. Для перетину кордону обрали смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявили про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов'язковому декларуванню та оподаткуванню, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

Під час митного контролю транспортних засобів у митників виникли підозри про можливе приховування таких товарів. Мікроавтобуси скерували в місце поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там, у їх салонах серед особистих речей було виявлено товари, вартість яких відповідно до ст. 374 Митного кодексу України перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України. Зокрема в одному з них було 168 пар взуття, 95 шт. одягу, в іншому – 34 шт. нових рюкзаки, дорожні сумки, взуття, комбінезони, в третьому – 184 шт. різного одягу (футболки, сорочки, куртки).

Зазначені дії мають ознаки порушень митних правил, передбачених статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД