Швейцарка на Тернопільщині вирощує органічні продукти за особливим рецептом

09.05.2019 17:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: agroter

Органічні прянощі за швейцарським рецептом. У невеликому селі на Бережанщині облаштували ферму з органічного землеробства. Основні партнери – швейцарці. Власне саме завдяки ним запрацювала ферма на повну. Тут і екологічно чисте молоко, зернові культури, а найголовніше – прянощі. Їх вирощує швейцарка Крістіна Лібергер, за своїм, особливим рецептом. 

Швейцарка Крістіна Лібергер переїхала до України сім років тому. У селі Потутори на Бережанщині вона облаштувала міні-бізнес – вирощує екологічно чисті прянощі. Жінка показує нам свій город.

Емігрувати Крістіна вирішила через запрошення свого швейцарського товариша Райнера Закса. Він разом з нашим земляком Іваном Бойком на базі колгоспної ферми створив товариство “Жива земля Потутори”. Крістіна розповідає, що здавна мріяла відкрити власну справу і зайнятися землеробством.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: agroter