Щаслива мама - що для цього треба? Українська Галицька Партія організовує обговорення у Тернополі

10.05.2019 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Чи хочуть жінки народжувати? Чи можуть завагітніти та народити здорову дитину? Як впливає на це матеріальний стан родини? Які світоглядні переконання заважають? Чи зручна інфраструктура міста для мобільності мами з немовлям?

Про це говоритимуть 10 травня на відкритій зустрічі “Демографічна криза. Чи престижно бути матір’ю?”, яку організовує Українська Галицька Партія.

До участі запросили фахівців із демографії, психологів, лікарів, представників громадських організацій, які працюють над популяризаціжю престижу інституту сім’ї, представників профільних департаментів органів місцевого самоврядування.

- Наша мета - зробити материнство престижнішим та комфортнішим. Дана зустріч є однією з активностей, яка допоможе чіткіше окреслити проблеми та способи їх вирішення, - каже Ірина Яремчук, заступниця голови Політради Української Галицької Партії.

Зустріч відкрита, тому запрошують усіх зацікавлених 10 травня об 11.00 в офіс Української Галицької Партії (вул.Шашкевича, 8В, 7 пов.).

Довідки за тел.: +380979643843


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews