Завтра тернополяни знову вийдуть на пікнік-протест

10.05.2019 18:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
11 травня о 16:00 тернополяни вийдуть на другий пікнік, аби висловити свій протест проти забудови парку Шевченка, - пише сайт Тернополяни.

Як розповідають організатори, на початку квітня на території парку незаконно зрубали дерева.

Підприємець, який зробив це, визнав свою провину та висадив нові. Щоправда, зовсім на іншому місці.

Міська рада Тернополя нещодавно запропонувала до обговорення проект облаштування на цьому місці рекреаційно-відпочинкового комплексу.

Люди, для яких ця частина парку стала улюбленим місцем відпочинку, небайдужі тернополяни, бояться, що її забудують. 

Тернополяни хочуть, щоб ця зона і далі залишалась у безоплатному користуванні усіх жителів. Натомість містяни пропонують облаштувати там комфортний громадський простір. Його неофіційна назва – «Трав’яний пляж».

Ініціативна група тернополян запрошує усіх небайдужих жителів міста, яким небайдужа доля парку Шевченка, які хочуть відпочивати серед дерев, а не парканів та бетону, прийти на пікнік-протест. Також – долучитися до обговорення нового зручного простору, який можна запропонувати як альтернативний. Подія у Facebook: Пікнік біля модринок 2/100

Щоб захистити центральний парк від вирубування дерев і забудови, тернополяни організували там перший "Пікнік біля модринок". Детальніше дивіться в сюжеті TV4:


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни