На Львівщині судитимуть керівників рибоохоронного патруля

11.05.2019 11:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Двоє керівників з Львівського рибоохоронного патруля потрапили на лаву підсудних за хабар.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Слідчі прокуратури області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох осіб з керівного складу Управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області (Львівський рибоохоронний патруль), які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)та ч.2 ст.28 - ч.3 ст.3692 (зловживання впливом) КК України.

Встановлено, що вказані особи, зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам служби, вимагали та 04.02.2019 отримали у приватного підприємця 28 тис грн неправомірної вигоди за погодження від імені відомства режиму рибогосподарської експлуатації однієї із водойм на Яворівщині, а також за вплив на прийняття рішення щодо погодження цього режиму у Державному агентстві рибного господарства України.

Обвинувальний акт скеровано до Сихівського районного суду м.Львова для розгляду по суті.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo