В одному з райцентрів Франківщини виготовляли порно

12.05.2019 12:41   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Місто ІФ

Під процесуальним керівництвом прокуратури області у кримінальному провадженні відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Івано-Франківській області (детективів) викрито групу осіб, які займалися виготовленням порнографічних матеріалів, пише - Місто ІФ.

Читайте також

На Прикарпатті судитимуть групу осіб, які знімали та розповсюджували порнографію
До 10 років за ґратами: Прикарпатець розповсюджував дитячу порнографію в Інтернеті
Мешканець Прикарпаття розповсюджував дитячу порнографію

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, двоє жителів одного з районних центрів області виготовляли за допомогою аудіо -, відеотехніки з метою збуту та розповсюджували матеріали порнографічного характеру в режимі реального часу на онлайн – ресурсі в мережі Інтернет.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів») КК України, та обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ