Борис Семеняк

Борис Семеняк

Член Національної спілки журналістів України, Член Української спілки психотерапевтів

Як павук з потилиці перебрався… у голову

13.05.2019 10:43   Автор : Борис Семеняк
Джерело: TeNews

Виношую цю тему вже майже рік. Особливо як тільки побачу чергову «картинну галерею» на тілі хлопця або дівчини, з’являється бажання написати та запитати: «Що ж ви робите зі своїм тілом, шановні? Чи усвідомлюєте до кінця всю глибину небезпеки, що чигає у майбутньому внаслідок цих «прикрас»?».

Нарешті взявся за перо, коли знову побачив на лівій руці зовсім юної дівчини від ліктя до зап’ястя наколотий масивний хрест та інші незрозумілі символи. Зазвичай, небезпеку при татуюванні пов’язують з можливістю отримати різні інфекції: від дерматиту і до гепатиту. Розглянемо ситуацію зовсім з іншого боку. Ні для кого вже не секрет, що наша фізика має безліч акупунктурних точок, ауру, біополе. Одним словом, людина є досить складною енергоінформаційною структурою. Господь створив її як цілісну систему, де все працює як і в усьому Всесвіті, завдяки гармонійній і злагодженій роботі п’яти елементів: землі, води, вогню, ефіру і повітря. А ще  – завдяки абсолютній любові і безкорисливій взаємодопомозі. Так і в тілі людини, де всіма процесами управляють невидимі енергетичні центри, розташовані в різних його ділянках.

… І створив Господь видимий і невидимий світ. Так от, є невидимі марма точки, які активно використовують для допомоги людини в аюрведі, в китайській та тибетській медицині. Основних їх є кілька десятків, допоміжних – кілька сотень. У цих точках пересікаються канали й меридіани. Щомиті йде велика робота по розподіленню енергій, активізацій тих чи інших моментів у  тілі людини. Складна, невидима енергоінформаційна дія, яка впливає на хімічні та фізіологічні процеси нашої фізики.

А тепер уявімо, що нам подарували гарний сучасний електромобіль з повним комп’ютерним управлінням. І раптом якийсь айтішний спеціаліст пропонує прикрасити програму в дисплеї певною картинкою. Чи погодимося на це? Звичайно, ні. Адже після того навряд чи наш чудо-автомобіль працюватиме. Відразу виникає запитання: чому ж наше тіло ми прагнемо прикрашати чим завгодно? Звичайно, воно може витримати багато чого, але це до пори до часу. Бо Господь подарував нам прекрасне тіло – Храм Душі без жодних малюнків на зразок черепів, химер, квітів, хрестів та інших чудернацьких зображень. Божественною природою це не передбачено.

Повертаємося до енергетичних точок. Пригадую бесіду з молодою німкенею. Вона скаржилася на погані стосунки з мамою, депресивний стан, безсоння, а ще на якесь дивне відчуття – присутність павука у центрі голови…

Коли я спробував активізувати одну з марма точок на потилиці, що пов’язана з елементами головного мозку, то був приголомшений. Нижче атланта (перший шийний хребець – авт.), було досить неприємне татуювання у формі павука. Зображення з потилиці «перейшло» на енергетичному рівні в центр голови – свідомості і там «поселилося»!

Мало того, що при татуюванні відбувається збій в енергетичній системі людини, навіть при позитивному татуйованому зображенні відбувається фізичне пошкодження самих точок. Бо, окрім марма точок, де пересікаються і концентруються різні види енергії, там є величезна кількість акупунктурних точок, які пов’язані з усіма органами нашого тіла. Тільки уявіть собі, які збої відбуваються внаслідок нанесення на лопатку чи плече великого зображення якогось монстра чи черепа, або інших символів, про які молоді люди часом навіть не здогадуються. Ось візьмімо хрест. Адже часто кажуть так: «Все, ставлю хрест на цих стосунках, або – на цій роботі». Хіба не зрозуміло, про що мова? А коли хрест на кисті лівої руки, це: збій в роботі жіночої (інь) енергії з усіма звідси наслідками, в тому числі з грудьми та яєчниками, навіть згодом збій в роботі серцево-судинної системи. Тому що в цій частині руки є проекція серцевого центру (анахата – чакра).

Ще один приклад. Якось в Києві мав розмову із матір’ю та її 16-річним сином. Вона була розгублена, а він виглядав впертим, бо не погоджувався з її аргументами. Зі сльозами на очах розповіла, як просила сина не татуювати ногу малюнком – хрестом. Але юнак вчинив по-своєму. І вже через день серйозно пошкодив праву татуйовану ногу, впавши з моторолера, яким, до речі, користується вже п’ять років. Права частина тіла (нога)  – це чоловіча енергія (янь), також і майбутнє . А він добровільно який символ там поставив? Ось тіло відразу й зреагувало.

Дівчатка полюбляють прикрашати пупки срібними цяцьками (персінг). Це також не забавка, бо саме в цьому місці пересікається безліч енергетичних каналів (nadi – мовою санскриту), де відбуваються невидимі процеси, що мають величезне значення для організму. Вставляння кілечка в це місце – хочу теж порівняти з технікою, аби краще могли  уявити. Візьміть, для прикладу, свій комп’ютер і в будь-яку схему вставте манікюрні ножиці, аби гарніше виглядало. Ця прикраса миттєво зіпсує ваш комп. Теж саме відбувається і з тілом. На початку нічого не відчуваємо, бо всі органи та системи приходять на допомогу, рятують, але згодом наслідки відгукнуться – і будуть вони, на жаль, плачевними.

Тому, перш ніж «прикрашати» своє тіло, добре зважте усі ризики, що на вас незабаром очікують.

Борис Семеняк


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews