Атракціони в Тернополі уже випробували перші відвідувачі

13.05.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Тернопільські матусі можуть бути спокійними. Усі атракціони в місті перевірили, і резюмували – до початку сезону вони готові. Знімальна група Т1 Новини особисто випробовувала атракціони у парку Національного Відродження.

Олександр Вітряк з сином вирішили відвідати атракціони. Каже, нарешті відкрили сезон. Хлопчик обрав карусель “Ромашка”, тож разом з татом випробовують нову розвагу. Олександр розповідає, сім’я часто проводить вихідні в парку Нацвідродження. А от про те, чи безпечні тут каруселі – ніколи й не задумувались.

Любить атракціони і десятирічна Діанка. Прийшла сюди з мамою та сестричкою. Теж каталась на “Ромашці”.

Сім’ї люблять проводити тут час, малеча зацікавлена каруселями. Та правда батьки часто цікавляться, чи це безпечно. Завідувач парку Галина Гладинюк запевняє – у парку Національного Відродження усі атракціони справні. У квітні цього року усі атракціони пройшли перевірку і готові до роботи.

“Всі атракціони пройшли належний огляд експертного центру і отримали дозвільні документи на експлуатацію”, наголошує завідувачка парком Національного Відродження Галина Гладинюк.

Завідувачка додає, за останні роки випадків травматизму не зафіксовані. Адже атракціони перевіряють щороку, перед відкриттям сезону. Після зими їх ремонтують і фарбують. Коли ж парк каруселів відкривають для відвідувачів – ціни дещо змінюються. До прикладу, на період 2019 року вартість квитків зросла на 10%. Але через це менше відвідувачів не стає, запевняє пані Галина. І додає, якщо погода дозволить, то батьки зможуть приводити своїх малюків, аби покататись – до середини осені.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1