ТОП-5 локацій для фото у Тернополі, які вас вразять

14.05.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Фото на вулиці, в ресторані, біля ставу, чи вдома. Тернополяни все частіше викладають в соцмережі фото, з місць чи подій на яких вони бувають. Але урізноманітнити свій архів можна локаціями, про які ми забуваємо, бо бачимо їх щодня. Тернопіль1 за допомогою спеціаліста та думок туристів сформували для вас маршрут з 5 локації. Світлини з цих місць точно назбирають тисячі вподобань, і запам'ятаються вам надовго. 

Якщо з приходом тепла у вас виникло питання - де зробити цікаві та яскраві фото, то відповіді знайдете у нашому сюжеті. ТОП-5 локацій в Тернополі, які варто відвідати не лише туристам, а й місцевим жителям - зараз до вашої уваги. 

Але спершу, ми поцікавились у любителів селфі де ж зазвичай вони роблять знімки, і які місця можуть порадити для фото туристам. Серед фаворитів не лише заклади харчування, а й озеро та парки.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1