У Тернополі протестують активісти (Відео)

14.05.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Триває голосування щодо облаштування відпочинково-рекреаційного комплексу у парку Шевченка. Свою думку висловили активісти. Вони влаштували акцію протесту "Пікнік біля модринок". Активісти збираються вже друге. Вони виступають проти будівництва рекреаційно-відпочинкового комплексу. Однак є й такі, що цю ініціативу підтримують, кажуть, цей масштабний проект мав би стати ще однією окрасою міста, зоною відпочинку мешканців Тернополя та його гостей. Але спершу його має погодити тернопільська громада.

Рекреаційно-відпочинковому комплексу у парку Шевченка не бути. Так вирішили організатори акції “Пікнік біля модринок”. Активісти зібралися на галявині біля озера, щоб привернути увагу громадськості.

Однак є й такі тернополяни, які підтримують таку ініціативу. Хочуть, щоб Тернопіль розвивався. А цей масштабний проект мав би стати ще однією окрасою міста, зоною відпочинку мешканців Тернополя та його гостей.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1