З котами та мертвими батьками: як маленька дівчинка тиждень виживала у квартирі

15.05.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Вголос

У Києві дворічна дівчинка прожила тиждень з мертвими батьками та двома котами.

Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

Зазначається, що сусіди забили на сполох, бо давно не чули руху в квартирі. Згодом і бабуся дворічної дівчинки звернулась до правоохоронців і поліція вибила двері квартири. Там правоохоронці побачили два тіла, котів та виснажену дитину. Про те, що люди померли давно свідчив жахливий трупний запах.

Сусіди загиблих розказують, що померлі були наркоманами. Вони вживали та продавали наркотичні речовини. На тілі загиблих ознак насильства не було виявлено.

Дитину знайшли у непритомному стані. Вона була поруч із трупами батьків. Усі думали, що вона мертва. Її лікарі ледь встигли врятувати. Наразі дівчинка й досі у лікарні. Далі її ймовірно виховуватиме бабуся.

Як пише Оbozrevatel, 11 травня поліція виявила в квартирі по вул. Тичини, 11 на Березняках тіло Вікторії Дев’яткіної і її чоловіка, також у приміщенні перебувала їхня дворічна донька. Дівчинка була виснажена, оскільки її батьки померли ще 2 травня.

Тривогу почали бити рідні Вікторії, її мама не могла зв’язатися з донькою. У Facebook же знайома померлої написала пост про те, що вже декілька днів немає зв’язку з її подругою, мовляв, вона зникла з донькою ще 2 травня. Саме цього дня сусіди чули, що в квартирі був скандал. Опісля подружжя ніхто не бачив.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос