Святковий імідж-коктейль запропонували у Тернопільській бібліотеці

15.05.2019 13:13   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

Щороку у травні в Україні відзначають свято  Матері. Останній місяць весни особливий ще й тому, що Українська греко-католицька церква вшановує Божу Матір. У Тернопільській міській бібліотеці № 5 для дорослих  вже стало доброю традицією  долучатись до вшанування матерів. 

Мати... Матуся... Ненька... З цим іменем у нас асоціюється все добре, щире, самовіддане. Адже Мати – це берегиня домашнього тепла і затишку. 

Гостями цьогорічного свята Імідж-коктейлю "Жінка – одвічна загадка природи" були Вікторія Рейда – провідний спеціаліст Головного управління юстиції у Тернопільській області та Леся Любарська – літераторка, громадська діячка, авторка 16 книг. Вікторія Рейда розповіла  про права жінок, матерів та відповідальне батьківство. В авторському виконанні пані Лесі прозвучали  вірші, присвячені найдорожчій людині – Матері. Ця зустріч була інформаційно-пізнавальною і насиченою особливо для студентів Галицького коледжу. Разом з викладачем Ольгою Кучерявою вони  прослухали відео-пісні на слова Лесі Любарської у виконанні Юрія Футуйми та Людмили Червінської. Відкривши для себе у такий спосіб новий пласт у пісенному мистецтві.

null
Фото з архіву бібліотеки

 

null
Фото з архіву бібліотеки

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews