В Івано-Франківську нагородили кращих учнів

16.05.2019 10:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо
В Івано-Франківську існує гарна традиція – стипендії від міської ради кращим учням. Ще 40 обдарованих дітей отримали фінансову підтримку від громади міста.

Таким чином, відзначили переможців шкільних предметних олімпіад, спортивних змагань, мистецьких конкурсів, йдеться на сайті міського голови Руслана Марцінківа, пише - Бліц-Інфо.

Тобто намагались зробити так, аби номінацій було більше і жодна галузь, яка цікава дітям, не залишилась поза увагою. Учні отримуватимуть щомісяця 500 гривень, випускники – 1000 грн.

«Хочу подякувати батькам та вчителям, які вкладають свій час та ресурси у дітей. Наше місто показує гарні результати на олімпіадах, в ЗНО, на різноманітних конкурсах. Ми цим пишаємось. Найбільший капітал Івано-Франківська – діти та молодь, завдяки яким місто у майбутньому зробить колосальний ривок. Я як міський голова це відчуваю. Не зупиняйтесь на здобутому, завжди потрібно ставити над собою нові вершини», – привітав стипендіатів міський голова Руслан Марцінків.

Також він зауважив, що цього року вперше 10 найкращих вчителів отримали премію міського голови з нагоди Дня міста. Також міська рада підтримала рішення про впровадження стипендії франківським спортсменам.

 

Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо