Юрисконсультам Рівненщини розповіли про новели законодавства

16.05.2019 11:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело:

У Рівненській юстиції відбувся семінар для юрисконсультів територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій, державних господарських об’єднань Рівненської області.

null

Відкрила семінар в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Наталія Яцюк. Про новели законодавства з питань банкрутства повідомив на семінарі начальник відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Віктор Хомуйло. Він,зокрема, розповів про Кодекс України з процедур банкрутства, який встановлює умови та порядок відновлення платоспроможності боржника – юридичної особи або визнання його банкрутом з метою задоволення вимог кредиторів, а також відновлення платоспроможності фізичної особи. Кодекс вводиться в дію у жовтні цього року.

Детальніше про новий порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві доповіла начальник юридичного відділу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області Наталія Гридіна. А провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮ у Рівненській області Наталія Лушнікова-Кваша акцентували увагу на останніх змінах в законодавсті.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: