Негода на Прикарпатті: Через сильний дощ в Ямниці прорвало греблю. Затоплені 300 будинків (Фото)

16.05.2019 12:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо
Внаслідок випадання дуже сильних опадів у вигляді дощу 15 травня в період з 19.00 год. до 22.00 год. на території області спостерігалися підтоплення стічними водами 2 адмінбудівель, близько 330 житлових будинків з господарствами, 5 ділянок автомобільних доріг.

Читайте також

Велика вода. На Прикарпатті досі не можуть підрахувати збитки від негоди
Нові виклики - старі проблеми: на Прикарпатті ледь не повторилася повінь 2008 року

Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА, пише - Бліц-Інфо.

16 травня о 00.20 год. до ОКЦ поступило повідомлення про підтоплення в с. Угринів вул. Мазепи, вул. Кармелюка, вул. Провулок Гетьманський, водами місцевого потічка відбулось підтоплення 23 приватних дворогосподарств.

Окрім того в с. Ямниця вул. Галицька, вул. Коцюбинського, Черемшини водами місцевої річки Павельче прорвало захисну греблю відбувається затоплення території приватних будинків.

За інформацією МОГ УДСНС в області станом на 02.00 год. в с. Ямниця Тисменицького р-ну внаслідок підняття рівня води в р. Павельче спостерігались підтоплення близько 300 дворогосподарств з житловими будинками (висота рівня води в будівлях від 20 до 100 см.) по вулицях Рульського, Коцюбинського, Нижникевича, Черемшини, Тичини, Гагаріна.

Мешканці будівель самостійно покинули житло, працівниками пожежно-рятувальної служби за допомогою автомобілів підвищеної прохідності евакуйовані 4 чол. Депутатським корпусом Ямницької ОТГ проводиться подворовий обхід підтоплених територій, з метою уточнення наслідків та необхідності надання допомоги населенню.

Станом на 06.00 год в с. Ямниця залучено 62 чол. 19 од. техніки, з них 51 чол. та 14 од. техніки та 1 катамаран, 5 човнів від У ДСНС в області. Рівень води в річці стабілізувався, спостерігається тенденція до зниження рівня. На місці події проводиться виїзне засідання комісії ТЕБ та НС Ямницької ОТГ. 




Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо