Чи безпечно дітей відправляти на відпочинок у тернопільські табори?

16.05.2019 17:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Сезон відпочинку от-от стартує на Тернопільщині. Готуватися до літа у стаціонарних закладах області почали ще восени. Зараз деякі табори ремонтують. Аби в усіх десяти закладах були гідні умови для відпочинку дітей створили спеціальну комісію. Фахівці обстежують табори і дають приписи, що варто покращити.

Читайте також

Цигани знову розклали табір під Тернополем

10 стаціонарних закладів для відпочинку та оздоровлення є на Тернопільщині. 9 таборів і один санаторій. На початку червня там відкриють двері для діток з усієї України, які виявлять бажання відпочити у нашому краї. Але перед тим заклади перевірять, чи є там умови для відпочинку діток.

"В нас створена робоча група, яка безпосередньо буде стежити за оздоровчим процесом. Вона складається із представників Держпродспоживслужби, управління ДСНС в області, управління охорони праці, охорони здоров’я, освіти, і безпосередньо сім’ї і молоді як координатора оздоровлення та відпочинку дітей в області", каже начальник відділу сім’ї і молоді ТОДА Ігор Чорний.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1