Тернополянина на заробітках спіткала трагедія, рідні просять про допомогу

18.05.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Трагедія на заробітках у Словаччині. 31-річний тернополянин Ігор Кав’юк перебуває в комі після падіння з висоти. Сталося це у Братиславі, де хлопець працював. Допомогти зібрати кошти на реабілітацію та подальше лікування коханого просить дружина Інна Кав’юк та рідні.

Весілля, нова робота, вдале стажування за кордоном – спільне життя подружжя Кав'юків лише розпочиналось. Молодята планували переїхати у Словаччину, де Ігор знайшов хорошу роботу. Проте біда обірвала всі плани. У Братиславі 31-річний тернополянин впав з висоти й отримав серйозні травми. Чоловік вже третій місяць перебуває в комі.

"Я звечора розмовляла з ним по телефону, все було добре. Вранці він вже не брав трубки, тоді я запідозрила щось не ладне. Потім підняли трубку його співмешканці й кажуть: "Ви не переживайте, він впав зі сходів все буде добре, його забрали в лікарню", розповідає дружина Інна Кав'юк.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1