Ці хвороби можна вилікувати, просто займаючись коханням

19.05.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: blysk.space

Дуже багато людей прекрасно знають, що в дорослому віці вести інтимне життя не тільки приємно, але і корисно для здоров’я. Чимала кількість людей навіть спеціально вступає у відносини з представниками протилежної статі «для здоров’я». Але мало хто знає, що існують захворювання, які можна вилікувати за допомогою регулярних занять сексом.

Хочете дізнатися, які це хвороби?

Виявляється, заняття сексом дуже благотворно впливають на психічне здоров’я, кровообіг і стан деяких органів. Тому уважно вивчіть цю статтю. Можливо, вам слід звернути увагу на такий спосіб «лікування».

Крім того, практика інтимних відносин допомагає поліпшити психічне здоров’я, кровообіг і багато іншого! Тому ми вам радимо уважно прочитати статтю і дізнатися, як же боротися з надокучливими хворобами.

1. Серце

Регулярні заняття любов’ю підтримують активну роботу серця, в результаті чого воно починає краще функціонувати. На думку експертів, це знижує ризик серцевих нападів та інших проблем з серцем.

2. Головний біль

Якщо ваша дружина говорить, що у неї болить голова, то просто покажіть їй цю статтю: для заспокоєння головного болю заняття любов’ю дуже ефективні, бо вони вивільняють окситоцин і підсилюють ендорфіни. Навіть ці гормони допомагають організму розслабитися природним чином.

Читайте також

Секс по дружбі: 5 важливих правил для друзів з привілеями
10 причин займатися сексом щодня

3. Вихід з депресії

Інтимні стосунки дійсно ефективний спосіб – вони підвищують самооцінку учасників процесу.

4. Безсоння

Коли ви перебуваєте в стані розслаблення до максимуму, ви звільняєтесь від напружень. Таким чином це сприяє хорошому сну.

5. Нетримання

Заняття любов’ю допомагає також позбутися від нетримання, так як воно зміцнює таз і запобігає цьому недугу.

 

6. Грип

Хочете вірте, хочете – ні, але результат на лице! Цей процес допомагає позбутися також від грипу – це відмінний природний засіб. Це пов’язано з тим, що вироблення антитіл відбувається під час задоволення, і через це він стає потужним противірусним засобом.

7. Біль у м’язах

Якщо вам необхідно розслабитися, то наявність близькості – це найкраще рішення, тому що це є кращим вправою для боротьби з перевантаженнями м’язів і суглобів.

8.Блискуча шкіра

Близькість також допомагає обзавестися блискучою і ніжною шкірою, оскільки під час статевого акту виділяються токсини, які відображаються безпосередньо на зовнішньому вигляді шкіри.

9. Простата

Це також допоможе вам знизити ризик розвитку раку передміхурової залози. Він стає бар’єром захисту від появи можливих пухлин.

10. Рак молочної залози

Також це заняття є захисним бар’єром проти раку молочної залози.

Стимуляція в грудях змушує жінку вивільняти окситоцин гормон, який захищає появу цього виду раку.

Тепер ти точно знаєш все про хвороби, які можна вилікувати досить приємним способом.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: blysk.space