У Львові молодик зірвав ланцюжок з жінки і втік

19.05.2019 17:20   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ПРОЗАХІД

Патрульні затримали по гарячих слідах особу, яка мала на шиї крадений ланцюжок.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Грабіж трапився напередодні о 10 годині ранку на вулиці Бойчука. Невідомий зірвав у 35-річної заявниці золотий ланцюжок і побіг в напрямку вулиці Григорія Граб'янки. Вона надала описи чоловіка. Орієнтування отримали патрульні 1 батальйону і розпочали пошуки, пише - ПРОЗАХІД.

На вулиці Коновальця екіпаж помітив двох чоловіків, один з яких почав різко ховати кепку під куртку. Оскільки за описами потерпілої, зловмисник мав темну куртку і темну кепку, одразу виникла підозра, що це розшукуваний. Співпадали і інші ознаки. Патрульні провели поверхневу перевірку і виявили у 38-річного чоловіка на шиї ланцюжок, схожий за на викрадений. Потерпіла згодом упізнала і ймовірного зловмисника, і свою прикрасу. Справу передали слідчим.

Нагадуємо, якщо Ви стали жертвою крадіжки чи грабежу, вчасний дзвінок на номер 102 дає можливість оперативно затримати злочинця, інформує Патрульна поліція Львівської області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД