Андрій Смолій

Андрій Смолій

громадський діяч, політичний експерт

Приниження України перед всім світом

20.05.2019 14:53   Автор : Андрій Смолій
Джерело: TeNews

Лише так можу описати інавгураційну промову. Постійні звинувачення парламенту та уряду, приниження єдиної державної мови, розповіді про тотальне «зубажіння». Це лише частина того що вражає в промові Зеленського.

Весь цей перфоменс відбувався в присутності президентів інших держав та делегацій з усього світу. 

Чи будуть вони поважати Україну після такого? Ніколи. 

Зеленський у своєму зверненні фактично знизив планку інституту президентства та парламентаризму. 

Популізм - це нитка, якою була пронизана вся розмова. Популізм на рівні африканських держав. Адже, більшість того що сказав пан Зеленський виконати неможливо. Не можливо закінчити війну поки існує ворог - Росія. Не можливо подолати бідність за рік чи два.

Найбільше вражає приниження української мови. Тепер вже чинний президент ще раз показав що зневажає єдину українську мову як цінність. Він зневажив і тих людей до яких звертався, вважаючи їх тупими, такими що не знають державної мови.

Розпуск парламенту в абсолютно незаконний спосіб. Наплювавши на всі юридичні процедури. 

Все зроблене лише з одною метою - «хліба та видовища». Не важливо, що це видовище опускає країну в хаос та безвладдя. Це видовище може коштувати країні багато чого.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews