На кілька годин стали поліцейськими учні Олександрійського ліцею

20.05.2019 16:40   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Щедрим на емоції виявився день для учнів ліцею в Олександрії, що у Рівненському районі.  В гості до школярів завітали поліцейські. Службові автомобілі, зброя, боєприпаси, каски, бронежилети – усе можна було не тільки пробачити, але й потримати в руках приміряти й у образі поліцейського сфотографуватися.

Дехто навіть побував у ролі експерта, під керівництвом поліцейських знімаючи відбитки пальців та сліди взуття. 

null
 Фото ВК поліції Рівненської обл.

Інспектор ювенальної превенції Рівненського районного відділення поліції Надія Овдійчук  провела бесіду про правомірну й неправомірну поведінку та відповідальність неповнолітніх за вчинення протиправних дій. А начальник сектору реагування патрульної поліції Рівненського РВП Тарас Свиридов поговорив зі школярами про необхідність дотримання правил дорожнього руху. 

Інспектори вибухотехнічого відділу ГУНП — Андрій Волянюк та Олександр Ємець знайомили дітей із заходами безпеки при виявленні підозрілих предметів, вибухових матеріалів та поводженні з ними. Окрім того, демонстрували боєприпаси, спеціальне вибухотехнічне обладнання для пошуку, виявлення, транспортування та знищення вибухових матеріалів. 

null
 Фото ВК поліції Рівненської обл.

Спеціально запрошені фахівці Рівненського НДЕКЦ МВС України, за напрямками діяльності, розповідали про дослідження вибухових пристроїв, зброї, процес відібрання слідів.

null
 Фото ВК поліції Рівненської обл.

Під чітким керівництвом експертів діти самостійно пробували знімати відбитки пальців та сліди взуття. Насамкінець школярі могли задати фахівців поліції власні питання. 

null
 Фото ВК поліції Рівненської обл.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews